Джеки: Вече няма ЦСКА


Джеки: Вече няма ЦСКА

1398 0

Вече няма ЦСКА! Това отсече пред „Меридиан Мач" легендата на „червените" Георги Димитров - Джеки.

„Какво да си пожелая за Новата година?! В момента има някакъв отбор, който се казва ЦСКА и играе във „В" група. Но този тим няма никакво бъ­деще. Нито един чо­век не излезе и не каза какво ни очаква. Всичко е потънало в мъгла. Какво ще стане, ако спечелим „В" група? Къде ще игра­ем през следващия се­зон - в „Б" или в „А" окръжна. Какво ми дреме, че ще вземем Купата? Нищо не се знае", продължи бес­ният бивш капитан на националния отбор.

„Аз не виждам ни­що добро в бъдещето на ЦСКА. Не знам и футболистите какво виждат. Сега са на „Армията", през след­ващия сезон изобщо не се знае къде ще са. Нещата не могат да продължават по този начин вечно", добави Джеки.

„Кажете ми какво е направено в българс­кия футбол в послед­ните години? Нищо. Само Лудогорец строи стадиони и ба­зи. Но от ЦСКА им скачаха. Защо им ска­чаха - за това, че по­магат на футбола ни. За това ли? Единстве­ното нещо, което си пожелавам през Нова­та година ще е все пак някакъв наш отбор да влезе в групите на Лига Европа или Шам­пионската лига. Но ми е трудно да повяр­вам, че това ще се случи", завърши Димитров.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички