Пламен Марков: Все още нямаме конкретно решение за селекцията и за подготовката


Пламен Марков: Все още нямаме конкретно решение за селекцията и за подготовката
Снимка: БГНЕС

922 0

"На този етап все още нямаме взето конкретно решение за селекцията и за подготовката. Вариантите са налице, но не сме одобрили окончателно някой от тях. Предполагам, че е въпрос на съвсем малко време да го изясним окончателно". Това заяви изпълнителният директор на ЦСКА Пламен Марков пред "Тема спорт".

Той обяви, че има раздвижване по двете направления. Марков даде и прогноза за това, което ще се случи с клуба през 2016 година.

"Не искам да казвам какви са възможностите, за да не се промени нещо в последния момент. Нека имаме крайно решение за подготовката и тогава ще го съобщим. Що се отнася до селекцията - водим преговори с няколко футболисти. Засега не искам да споменавам имена, но така или иначе сме предприели действия по тази линия. Очаквайте скоро нови попълнения в отбора, такива ще са необходими", добави Марков.

"За ЦСКА 2015 година беше ужасна, отвратителна и каквито други подобни епитети се сетите. Бяха направени опити клубът да бъде натъпкан на дъното и тези опити почти успяха. Почти. Ние няма да позволим ЦСКА да бъде затрит. 2016-а ще бъде по-добра във всяко отношение. Единственото, което не е възможно, е да подобрим резултатите си от изминалата есен. Не мисля, че има как да спечелим абсолютно всеки наш мач през новата година. Но организационно мога да гарантирам, че нещата в ЦСКА ще се подобрят драстично. Няма как да е другояче и резултатите скоро ще бъдат видими", каза Марков.

За новата година изпълнителният директор си пожела "червените" да се върната там, където е тяхното място, както и всичко на "Българска армия" да се развива в положителна насока.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички