Има ли казармена дисциплина в ЦСКА? Ето отговора на Акрапович


Има ли казармена дисциплина в ЦСКА? Ето отговора на Акрапович
Снимка: Оф. сайт на ЦСКА

1092 0

Наставникът на ЦСКА Бруно Акрапович коментира втората проверка на тима, в която не успя да победи полския Стал (Миелец) след равенство 0:0. Той е доволен, че отборът му е завършил без контузии

"Чух преди малко, че това е мач, който няма да го запомним. Да, така е. Двата отбора играха твърдо. На пръв план беше да минем през контузии. Изпробвахме различни варианти. Доволен съм от плана. Като мач не мога да съм доволен", каза Акрапович.

"Направих един микс на повече позиции. Да направим два почти различни отбора, които да играят в двете полувремена. Доволен съм. Не давахме на противника да има положения. Но и ние нямахме и толкова много положения. Нямахме пространство. Не се получи. Да, при мен на първо място идва да не получим гол. Това направихме и днес. През второто полувреме трябва да похваля малкия Александър Бучков, който изигра добър мач. България има много добри млади футболисти. Младите се справят много професионално. Те имат желания да покажат качества. Искам още повече от тях, да притесняват титулярите и когато имам нужда, да ги поснем", заяви още Акрапович.

"Ако това е казармена дисциплина, не знам каква е казармата - играчите отиват в 7:45 часа за закуска. После тренировка. После почиват, правят втора тренировка и след това отново имат време. Далеч е от казармена дисциплина. Няма нужда да променям нещо", заяви още той.

Междувременно в ЦСКА решиха как да процедират с двете си звезди Али Соу и Валентин Антов (подробности тук).

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички