Проблеми за ЦСКА: Юга и Пеняранда аут, какво е състоянието на Жеферсон и Кейта?


Проблеми за ЦСКА: Юга и Пеняранда аут, какво е състоянието на Жеферсон и Кейта?
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

2112 0

Старши треньорът на ЦСКА Бруно Акрапович сподели неприятни новини за отбора преди двубоя срещу Етър от Първа лига. Адалберто Пеняранда все още няма да може да вземе участие в мач, докато друг ключов футболист в лицето на Амос Юга също ще бъде аут от срещата поради проблем.

Босненецът все пак сподели, че Жеферсон вече е на линия, което е много добра новина. Освен това, специалистът коментира ситуацията и с атакуващия играч Жул Кейта, който след дълго отсъствие най-сетне се завърна при тима.

"Пеняранда отново няма да играе. Има още малко разтежение или разкъсване. Не съм сигурен какво му е точно. Трябва да изчакаме още малко. Надявам се за мача за купата да бъде готов. Амос Юга няма да може да играе. Имаме проблем с него. Има разтежение на предишното място, където имаше контузия. Жеферсон се завръща, което е много хубаво за нас" - разкри Акрапович.

"Жул Кейта се прибра, свеж е, тренира 3-4 пъти с нас. Надявам се да остане здрав, защото има качества да помогне на отбора. Работим с него допълнително. Надявам се да може да покаже качествата, които има. Без физическа подготовка това ще бъде трудно. Ще бъде глупост, ако оставим един играч на страна и не се възползваме от неговите качества. Кейта се върна с усмивка. Говорихме малко заедно. Той може много. Всичко зависи от него. Не е до нас треньорите. Ние се опитваме да сме близо до играчите. Ние ще направим всичко възможно да му направим лесен пътя, за да може да покаже своите качества. За него е важно да влезе във форма. Не съм запознат с неговия договор и не мога да отговоря" - сподели наставникът за Кейта.

А самият Акрапович призна, че е останал разочарован след мачовете с Лудогорец и Локомотив (Пловдив).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички