Преподписването на договора на Амос Юга с ЦСКА се бави, ето причината


Преподписването на договора на Амос Юга с ЦСКА се бави, ето причината
Снимка: CSKA.BG

2473 0

Ръководството на ЦСКА не губи време, а започна преговори с голяма част от футболистите си, чиито договори изтичат съвсем скоро. "Червените" вече си осигуриха подписите на сърцатия полузащитник Тибо Вион и един от най-големите си таланти Християн Петров.

В началото на седмицата се появи информация и за сигурно преподписване на контракта на един от лидерите на "армейците" Амос Юга. Това обаче още не е осъществено, а причина за забавянето са малки подробности, които се доуточняват, твърди "Мач Телеграф".

С пристигането си през лятото на 2020-а година Юга вече има на сметката си изиграни 99 мача с червената фланелка. В тях той записва 4 гола и 10 асистенции, но по-дефанзивните му качества са жизнено важни за отбора, воден от Саша Илич.

Полузащитникът, който съвсем наскоро навърши 30 години, е обект на интерес от редица чуждестранни клубове, сред които и такива от родината му Франция. Малко вероятно е обаче той да се раздели с "армейците". "Transfermarkt" оценява качествата му на около 900 000 евро.

Ето с кой чуждестранен клуб преговаря ръководството на "червените" за входящ трансфер

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички