Курьор обясни защо се размина с ЦСКА и че любимите му мачове са свързани с Левски


Курьор обясни защо се размина с ЦСКА и че любимите му мачове са свързани с Левски
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

1490 0

Нападателят Матиас Курьор, който обяви, че се разделя с Черно море, разкри, че любимите му мачове за тима са свързани с Левски. Той разясни защо се е разминал с ЦСКА, въпреки че беше желан от собственика Гриша Ганчев.

"Имам няколко любими мача за Черно море, но на първо място е финалът за Купата на България срещу Левски. Той е назабравим, неописуем. Но не е само този мач. Следващият мач с Левски във Варна също ми е любим. Тогава вкарах хубав гол с глава, което не ми се случва често. Завършихме 2:2, ако не се лъжа.

Имаше и един мач с Ботев (Пловдив), когато за първи път се разделях с Черно море. Пак вкарах гол, а след мача всички плакохме - аз и феновете. В сърцето ми има място и за една победа срещу Арда с 3:0 или 3:1 не помня вече. Това беше първият ми мач след сватбата ми и жена ми ме гледа за първи път на живо. Емоционално беше", спомня си французинът пред БТА.

"Наистина бях много близо до договор с ЦСКА. Президентът ме искаше и бяхме се разбрали за всичко. Тогава имаше една контрола, в която загубиха. А веднага след това в отбора започна работа румънски треньор (б. а. - Едуард Йорданеску). Той призна, че не ме иска, а аз на места, където нямат нужда от мен, не ходя.

Така се разминах за малко с "червените", така е трябвало да стане", не съжалява Курьор. Ето колко обича той България и Варна и на какво е готов за тях.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички