Преди финала за Суперкупата: Проблеми за ЦСКА - трима пропускат мача с Лудогорец


Преди финала за Суперкупата: Проблеми за ЦСКА - трима пропускат мача с Лудогорец
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

3207 0

В идната събота (17 юли) ЦСКА излиза срещу Лудогорец в мач за Суперкупата на България. Носителят на Купата на страната и шампионът на Първа лига ще се изправят един срещу друг на стадион "Васил Левски", а двубоят ще започне в 20:30ч.

"Мач Телеграф" съобщава днес неприятна новина за феновете на "червените" и треньора на отбора Любослав Пенев - "армейците" ще бъдат без трима от своите основни футболисти в битката за трофея!

Първите двама са Мено Кох и Амос Юга, които са с травми и няма да успея да се възстановят в дните до финалния мач. Кох получи контузия по време на първия контролен двубой от лагера в Австрия, докато Юга не е записал нито една минута в предсезонната подготовка.

По информация на изданието нападателят на ЦСКА Жорди Кайседо също няма да попадне сред титулярите. Той пропусна цялата лятна подготовка на тима си, тъй като бе част от националния отбор на Еквадор за турнира Копа Америка. Очаква се той все пак да се появи в игра от пейката в хода на срещата.

Все пак "червените" би трябвало да са по-свежи във финала за Суперкупата, тъй като днес (13 юли) Лудогорец ще играе мач-реванш срещу Шахтьор Солигорск в квалификациите за Шампионска лига - ето тук можете да научите коя българска ТВ ще излъчва мача на живо!

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички