ЦСКА е по следите на 21-годишен българин, но трябва да действа бързо


ЦСКА е по следите на 21-годишен българин, но трябва да действа бързо
Снимка: Lap.bg

3122 0

От дълго време насам се твърди, че българският гранд ЦСКА има силно желание да привлече в редиците си 21-годишния футболист на Септември София - Димитър Костадинов.

Днес обаче шефът на столичния клуб Румен Чандъров заяви пред "Тема спорт", че ще даде срок от 1 седмица на "армейците", в който ще разбере дали техните намерения са сериозни:

"Все още не сме си стиснали ръцете с хората от ЦСКА. На този етап няма никакво развитие на трансфера на Димитър Костадинов. Честно казано не мога да кажа какво ще стане и какво се случва в момента. Ще изчакам още около седмица да видя какво ще решат от ЦСКА. Тогава той (б.а. Костадинов) ще е напълно възстановен и ще започне подготовка с друг отбор. За мен няма никакво значение на кой отбор ще го продадем", коментира Чандъров.

Младият полузащитник се възстановяваше от контузия в рамото, а информациите са, че лично треньорът на "червените" Любослав Пенев ще настоява за закупуването му. А отт какви други входящи трансфери се нуждаят на "Армията" - четете тук.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички