Потвърдиха, че Кайседо е в София, за да подпише с ЦСКА


Потвърдиха, че Кайседо е в София, за да подпише с ЦСКА
Снимка: LAP.bg/ Емона Цончева

1154 0

Нападателят Джорди Кайседо наистина е пътувал за България, където се очаква да се присъедини към ЦСКА. Това потвърдиха медии в Бразилия, където той доскоро игра за Витория (Баиа). Както е известно, вчера еквадорецът публикува в социална мрежа своя снимка, на която е в самолет, и написа"Нови предизвикателства".

"Сапунката вече има нова глава - Джорди е в София и всеки момент ще бъде представен като играч на ЦСКА. Той вече е постигнал споразумение с този клуб, остава да бъде скрепено с подпис. Обявяването се бави, защото играчът се надява съвсем скоро ФИФА да го обяви за свободен агент. Той вече съди Витория за неполучени заплати пред бразилските власти. Онзи ден е заведено дело и в световната футболна централа. Претенциите на играча са за 120 хиляди евро", пише bahianoticias.com.br.

Вариантите нападателят да облече червената фланелка са два. Първият е той да подпише като свободен агент, а вторият - на първо време да заиграе като преотстъпен от бразилския Витория. Според медиите в Бразилия Кайседо ще парафира договор с ЦСКА като свободен агент за 2 години. А кой ще замени продадените Санкаре и Антов вижте тук. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички