Легенда на ЦСКА: Лудогорец не може да стане шампион по честен начин, имаха съмнителни мачове


Легенда на ЦСКА: Лудогорец не може да стане шампион по честен начин, имаха съмнителни мачове

4853 0

Легендата на ЦСКА Георги Велинов разкри, че мечтае тази година отборът да стане шампион. Той изрази мнение, че Лудогорец не може да стане шампион по честен начин, вероятно имайки предвид настоящия сезон.

"Аз не виждам феърплей в първенството. Имаше много съмнителни мачове на хегемона, натрупаха по този начин доста точки. Не мисля, че Лудогорец може да стане шампион по честен начин", заяви големият вратар от миналото пред "България Днес".

"Доволен съм от представянето на отбора. Всичко, което направиха, беше това, което искахме. Късметът ни изигра лоша шега с Лудогорец, но там знаете как стоят нещата. Ние имаме морал, ще се борим до последния момент за титлата. Не виждам как няма да победим Лудогорец в Разград", посочи той.

"Фаворит в този мач няма. И ние бяхме фаворити срещу тях в София, но те вкараха гол с единствения си удар и загубихме. За мен ЦСКА винаги е фаворит. Очаквам да покажем какво можем в Разград и там вече да се види кой кой е. За мен тази година вървят добре нещата. Имаме шанс и се надявам да го използваме", споделя Велинов.

"Това, което съм си пожелал, вярвам, че ще се сбъдне. А именно ЦСКА отново да е шампион. Заслужават го всички - феновете, легендите, хората, които ръководят клуба. Тези, които не спят и мислят за ЦСКА, тези, които винаги са на стадона", завършва "червената" легенда. А бивш треньор на ЦСКА заяви, че този път Лудогорец няма предимство срещу тях.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички