Полицията се готви за битка с фенове, останали без билети за финала


Полицията се готви за битка с фенове, останали без билети за финала
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

1553 0

Полицията ще има доста проблеми с фенове, особено такива на ЦСКА, които останаха без билети за финала за Купата на България. Мачът с Локомотив Пловдив е днес от 19:15 часа на Националния стадион.

Зрителите са ограничени само до 12 хиляди, а пропуските свършиха още в понеделник следобед. Въпреки това хиляди смятат да се съберат в центъра на София, за да участват в евентуалния празник и спечелен трофей от „червените“, пише „24 часа“.

Не са изключени и опити да бъдат щурмувани вратите на „Васил Левски“, за да се влезе вътре. Има и призиви да не се вземат от маските, които ще се раздават от професионалната лига на входовете, защото единствената им цел била да се броят хората и като свършат, да не бъдат пускани повече вътре.

Припомняме, че вчера се появи информация, че се печатат фалшиви билети в огромни количества за големия финал днес. От клуба също обявиха, че са запазили пропуски за продажба в часовете преди финала. Те ще са налични на "Армията". Очакваше се да се пуснат и непотърсени от картодържателите бройки. Запазени пропуски имаше за фенове с абонаментни карти за сектори А и В.

Опашки имаше и в Пловдив, като билетите на "Лаута" свършиха още вчера следобед и налични бяха останали на касите в центъра на града. Над 20 автобуса с фенове ще пътуват за София, а и още стотици автомобили. Колите ще се придвижват пакетно с рейсовете. Предупреждение  към феновете отправи и Красен Кралев - ето какво заяви.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички