Къде да гледаме финала ЦСКА - Локомотив Пловдив за Купата на България?


Къде да гледаме финала ЦСКА - Локомотив Пловдив за Купата на България?
Снимка: Официален сайт на Локомотив Пловдив

9596 0

Тази вечер е големият финал за Купата на България. ЦСКА и Локомотив Пловдив излизат един срещу друг в битка за трофея, като пловдивчани ще опитат да го защитят и да стигнат до нов исторически момент за клуба. Двубоят е от 19:15 часа на Националния стадион "Васил Левски".

На трибуните, по изключение, ще бъдат допуснати 12 000 привърженици - по 3000 в сектор. Спортният министър Красен Кралев вече предупреди, че ще се следи дали се спазват всички мерки и ако не се - може да се стигне и до затваряне на стадионите. Срещата ще може да следите НА ЖИВО В Sportlive.bg, както и пряко по Diema Sport и Нова спорт.

От състава на пловдивчани отпадна Дейвид Маленбана. Защитникът не успя да се възтанова напълно от получената травма и старши треньорът на "черно-белите" го истави извън разширения състав. Единствената дилема около състава на ЦСКА е кой да започне зад нападателя - Тиаго или Белтраме. Със сигурност и двамата ще се появят в игра във финала, въпросът е кой ще го направи от първата минута. Единственият, който беше твърдо аут от сметките на ЦСКА, е Юрич, който бе заразен с коронавирус.

Бруно Акрапович пък може да запише своето име в историята на българския футбол като първия чуждестранен треньор, който успява да изведе своя тим до два последователни триумфа за Купата на България. За последно отбор успява да защити трофея през 2008/09, когато Литекс побеждава на финала Пирин Благоевград с 3:0. А какво заяви Димитър Пенев за Али Соу и "британчето" Греъм Кери преди финала?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички