Чакан нов футболист в ЦСКА изгледа разгрома над Арда в ложите


Чакан нов футболист в ЦСКА изгледа разгрома над Арда в ложите
Снимка: Emona Tsoncheva LAP.bg

2159 0

Спряганият за едно от бъдещите попълнения на ЦСКА - Даниел Овусу, за който се заговори, че ще премине от Ред Бул Залцбург под наем този сезон, е изгледал победата на "армейците" над Арда (Кърджали) през вчерашния ден, информира "Тема Спорт". Очаква се документите за 19-годишниия ганаец да бъдат финализирани съвсем скоро. 

През миналата кампания ганаецът бе преотстъпен в сателитния клуб на Ред Бул – Лиферинг, който се състезава във Втора Бундеслига на Австрия. Крилото започна лятна подготовка с австрийския шампион и дори взе участие в контролата с ЦСКА, прекратена при 2:1 за Ред Бул. Той обаче няма да остане в тима за новия сезон, от което ще се възползват червените. Те имат нужда от подсилване по фланговете, след като Саша Илич определи за ненужни Йоан Баи и Яник Вилдсхут.

В ложата на "Българска армия" вчера бяха още Димитър Бербатов, бившият му съотборник в ЦСКА и настоящ помощник-треньор в Локомотив Пловдив - Константин Мирчев и Борис Станков. Срещата изгледа и целият щаб на дублиращия отбор на червените начело със Стамен Белчев, Живко Желев и Кирил Динчев.

Вижте още: Саша Илич направи скрита отправка към Левски и отсече: Чакам още двама нови в ЦСКА

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички