Пламен Марков: Няма да се опитваме да променяме Янев


Пламен Марков: Няма да се опитваме да променяме Янев
Снимка: БГНЕС

1766 0

Изпълнителният директор на ЦСКА Пламен Марков похвали работата на треньора на „червените“ Христо Янев. Марков заяви, че му допада стила на наставника и по никакъв начин от ръководството няма да се опитват да му влияят и да го променят.

"Приветствам избора на Христо Янев - много амбициозен и талантлив млад треньор. Допада ми изключително много работата му. По никакъв начин няма да се опитваме да го променим. Аз вярвам в него и силно се надявам да оправдае доверието. В него и младите момчета е бъдещето“, заяви Марков пред Ринг.

Той не пропусна и да благодари на феновете на ЦСКА за подкрепата, която оказаха на отбора по време на първия мач във „В“ група срещу „Струмска слава“. "Благодаря на публиката и искам да ѝ кажа, че по същия начин очакваме да ни подкрепят и в следващия мач. Искам да изкажа и благодарността на Гриша Ганчев към феновете. На стадиона имаше официално 7000 души“, сподели Марков и добави: „Хората усетиха, че в ЦСКА ще се гради нещо и нещо чисто. Целта ни е възможно най-бързо завръщане в професионалния футбол", сподели Марков.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички