Треньорът на Бойко Борисов предрече: ЦСКА са слаби, ще губят точки


Треньорът на Бойко Борисов предрече: ЦСКА са слаби, ще губят точки

1455 0

Треньорът на Витоша Бистрица Костадин Ангелов е категоричен, че ЦСКА ще губи точки в Югозападната "В" група. Това той обяви в "Дерби", а прогнозата му е в резултат на представянето на "червените" срещу Струмска слава (3:0)

"Феновете на ЦСКА трябва да знаят, че отборът им ще губи точки, стига разбира се да не се толерира нарочно от съдиите. Първият кръг винаги е тежък, вчера те нямаха тотално надмощие. Последните им два гола паднаха след статични положения в края. Ако това е нивото на ЦСКА, много отбори ще им се противопоставят", смята специалистът.

По думите му повечето играчи във "В" група чакат с нетърпение сблъсъците с "армейците", но за клубовете тези срещи са истинско изпитание, тъй като голяма част от стадиони нямат необходимите условия, за да приемат отбори от ранга на ЦСКА.

"Ние вчера играхме в село Бяга, но ЦСКА няма как да играе там. В съдийската стая нямаше тоалетна и съдията идваше при нас. За малките клубове ще бъде много трудно да приемат ЦСКА точно заради тези организационни неуредици. Но атмосферата е много по-различна във В група тази година. Това ще бъде година за тестване на манталитета" добави Ангелов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички