Стефанов за директор на "Армията": Бушон е, ще изгори


Стефанов за директор на "Армията": Бушон е, ще изгори
Снимка: БГНЕС

1649 0

Венцеслав Стефанов е категоричен, че за случващото се на "Българска армия" има един единствен виновник и това е Александър Томов. Собственикът на Славия обаче е категоричен, че накрая ще го отнесе Александър Тодоров, който все още е в ролята на изпълнителен директор на ЦСКА. 

"Това, което искаха да направят с новото дружество - ФК ЦСКА, за мен е осъдително. Александър Тодоров е добро момче, там големият зъл гений е Александър Томов, а Тодоров ще обере пешкира. Комбинацията от хеттрик Томов-Титан-Томов е творение на Сашо Апашо. Тодоров е един бушон, който ще изгори", изрази се Стефанов в типичен стил. 

Той също така за пореден пък коментира, че ситуацията в ЦСКА е заложена от много време.

Мои приятели ме срещат на улицата, привърженици на ЦСКА. Казват ми: Питат те за нещо друго, ти говориш за ЦСКА. И ЦСКА, и Локомотив Сф много липсват на А група. Проблемът с ЦСКА обаче е заложен от много години. Ако беше решен още първия път, когато им отнеха лиценза, ЦСКА щеше да е преболедувал. Държавата когато им дава документ, че са им уредени финансовите взаимоотношения, какво можем да направим по отношение на другите клубове?! След като поне толкова години е минавал номерът, в един момент ножът опира до кокала. Има поне три-четири български клуба редовни платци", каза още по темата Стефанов. 

Той взе отношение и по изцепката на феновете на ЦСКА по време на контролната среща срещу Ашдод. 

"Какво трябваше да е наказанието в мача с тия лекоатлети от Ашдод, дето се катереха по пейките? Всички телевизии го въртяха по света. За феновете на ЦСКА не ми се говори. Или мачове без публика или много полиция на стадионите в такива случаи. Като се напият – 5-6 цистерни с водните струи...Не са решили, за 15 минути не са ги объртолили. После ще кажат Борисов ги прати, защото е левскар. А че редът трябва да го спазват всички – трябва. Все някой е виновен на ЦСКА. Викайте по кмета на Радомир, какво ви е направил премиерът?!", допълни собственикът на Славия. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички