Валери Божинов: Боби Михайлов е правилният човек за БФС, все пак Ники ми е приятел


Валери Божинов: Боби Михайлов е правилният човек за БФС, все пак Ники ми е приятел
Снимка: Screenshot

4705 0

Бившият футболист на Левски Валери Божинов коментира предстоящия конгрес на БФС, на който ще бъде избран президент. Както е известно, настоящият такъв Борислав Михайлов също е в борбата за пореден мандат, а най-сериозният му противник изглежда да бъде Димитър Бербатов.

Божинов призна, че подкрепя Михайлов и че според него той е най-правилният човек за тази позиция. Той спомена и приятелството си с неговия син Николай, с когото бяха съотборници в Левски до скоро. А за финал спомена революционна идея - Михайлов и Бербатов да се обединят.

"Уважавам и Боби Михайлов, и Митко Бербатов. Ценя ги като личности. Моят фаворит за президент е Боби Михайлов. За мен той е правилният човек за управлението на БФС. Със сигурност е осъзнал грешките, които е допуснал през изминалите години. Няма безгрешни хора и съм сигурен, че ако спечели, ще има голяма промяна във футбола.

Няма как да не го подкрепя, все пак Ники ми е приятел, а и Боби също ми е приятел, а и се познаваме от много години. Бербатов, Стилиян и Мартин имат своите виждания и със сигурност имат хубави идеи. Аз подкрепям всички и им желая успех. Ако тези две кандидатури се бяха обединили, това щеше да е печелившият ход за българския футбол" - заяви Божинов пред dsport.

А по-рано Бербатов обвини Михайлов в лъжа и отсече, че програмата на БФС "върви към пълен провал".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички