Редом с Марто Петров: Димитър Бербатов също ще вика за ЦСКА срещу Лудогорец?


Редом с Марто Петров: Димитър Бербатов също ще вика за ЦСКА срещу Лудогорец?
Снимка: Lap.bg

4276 0

ЦСКА излиза в един от най-важните си мачове през сезона срещу претендента за първото място Лудогорец. "Армейците" посрещат разградчани у дома в неделя (30.04) от 20:15 ч.

Истински кошмар очаква за възпитаниците на Ивайло Петев в Борисовата градина. Трибуните на стадион "Българска армия" ще врят и кипят, а от тях освен хилядите запалянковци на "червените" палци ще стискат и две от най-големите легенди на българския футбол.

Звездна подкрепа

Ръководството на 31-кратните шампиони обяви по-рано, че станалият вече традиция "Армейски следобед" ще се състои в присъствието на любимеца на "червените" привърженици Мартин Петров, който се завърна и прекрати кариерата си в родния гранд. "Тема Спорт" съобщава, че компания ще му прави не кой да е, а самият Димитър Бербатов, чийто път към големия футбол е начертан именно на "Армията".

Битката на и извън терена

Двамата бивши нападатели отново са заедно в борбата си за промяна в управлението на българския футбол. Техният екип е опозиция на този на Борислав Михайлов, а най-силна подкрепа му оказва именно ЦСКА и феновете на тима.

"Армейците" са първи в класирането с актив от 67 точки. С 2 по-малко е вторият Лудогорец, който ще опита да измести момчетата на Саша Илич от върха. Срещу себе си обаче ще има и 12-и играч - "червената" публика.

Възпитаниците на сръбския наставник пък показаха страхотен феърплей спрямо съперников играч след победата над Пирин.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички