Петър Занев: Целта ни е да спрем хегемонията на Лудогорец


Петър Занев: Целта ни е да спрем хегемонията на Лудогорец
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

1777 0

Доскорошният капитан на ЦСКА Петър Занев даде мнението си за представянето на отбора. Известно е, че той е в карантина, след като даде положителен тест за COVID-19.

"Целта ни е да спрем хегемонията на Лудогорец и да ги свалим през този сезон. За съжаление на успяхме да спечелим срещу Черно море, но във Варна се играе много трудно и други отбори ще губят точки там“, заяви националът пред БНТ.

Междувременно в Беларус стана ясно, че има съмнения за двама футболисти на БАТЕ Борисов, които са заразени с коронавируса. Става въпрос за халфовете Станислав Драгун и Игор Стасевич, които са сред най-опитните в отбора. 34-годишният Стасевич дори бе титуляр още в състава на тима, който отстрани Левски в Шампионската лига преди 12 години.

Треньорът на БАТЕ Кирил Алшевски разкри каква е ситуацията с двамата след победата над Смолевичи с 5:2 в последния мач за тима преди гостуването на „Българска армия“. „Не мога да кажа на 100%, че те имат коронавирус. По два теста бяха направени - един положителен и един отрицателен. Чувстват се нормално. Смятаме, че ще бъдат направени още тестове и всичко ще бъде наред“, сподели Алшевски, който много се надява да може да разчита на опитните си халфове в София.

А какво разказа Петър Занев за коронавируса и какви странни неща са се случили - може да видите в този материал.

 

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички