Феновете на Черно море отговориха на ЦСКА, намесиха "другия столичен тим"


Феновете на Черно море отговориха на ЦСКА, намесиха "другия столичен тим"

4820 0

Привържениците от националния фенклуб на Черно море отговориха на ЦСКА относно случилите се ексцесии по време на почивката между двете части на мача между двата тима (завършил 1:1). Варненци намесиха и "другия столичен тим", но без да го назовават по име. В Първа лига от София са ЦСКА, Левски, Царско село и Славия, като е всеизвестна враждата между "сини" и "червени", което навежда на мисълта, че от Черно море визират именно Левски.

Публикуваме обръщението им в социалната мрежа Facebook без редакторска намеса:

"Във връзка с появилите се още снощи обвинения в медийното пространство целящи злепоставянето на сектора ни категорично заявяваме, че крайните организирани привърженици на Черно море Варна нямаме нищо общо с възникналите по време на почивката между полувремената ексцесии и хвърлената в сектора за гости бомба. Необяснимо за нас е как, дали от страх, дали от откровена незапознатост някои хора пропускат да отбележат очевидното. За вторите поясняваме, че по същото време, в непосредствена близост до гр. Варна се провежда национална среща на феновете на другия "столичен" тим. За съжаление, губещ от "тежкия" хулигански сблъсък се оказа явно доста коравата двумилиметрова ламарина, ограждаща стадиона.

Благодарим на всички, които бяха на стадиона и не спряха да подкрепят отбора през целия мач. Благодарим и на отбора, който не спря да се бори, дори и с човек по-малко. Битката продължава! Заедно можем!

УЛТРАС ЧЕРНО МОРЕ".

А от ЦСКА вече излязоха с отворено писмо и призоваха МВР да се заеме със случая.

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Кратки истории


Легендата на Германия Герд Мюлер живее в старчески дом и с прогресивна деменция

До 2014 година Герд Мюлер - велик германски футболист и носител на "Златната топка", редовно се появяваше в...

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама