Петър Жеков: На Кайседо му поставям 3, няма право да е некоректен с ЦСКА


Петър Жеков: На Кайседо му поставям 3, няма право да е некоректен с ЦСКА
Снимка: Ilian Telkedjiev / LAP.bg

1955 0

Може би най-коментираният футболист в България в момента е Жорди Кайседо. Или по-точно сагата около неговия трансфер. Нападателят на ЦСКА е изразил желанието си да напусне клуба, а сериозен интерес не липсва.

Един от най-великите играчи в историята на "армейците" Петър Жеков обаче няма положителна настройка спрямо намеренията на голмайстора. Пред "Тема Спорт" "вълшебния стрелец" заяви, че Кайседо няма право да бъде некоректен с "червените".

"ЦСКА е изпълнил всичките си ангажименти към Кайседо и той няма право да постъпва некоректно спрямо клуба. Не стига, че са го взели на "Армията" и са му дали шанс да се изяви, за да го видят по-големите европейски отбори, а сега прави сметки и брои парите на шефовете. Глупости! Какви са тези претенции", коментира гневно носителят на "Златната обувка".

"Представи се на средно ниво в ЦСКА. Среден 3 му поставям. Преди него имахме далеч по-добри нападатели. И Каранга беше по-класен, и Али Coy след това. Този добре, че има физика, защото иначе с топка в крака не го бива много-много, а комбинативността му никаква я няма.

Като иска да го продадат, да намери клуб, който ще покрие финансовите претенции на ЦСКА. Защото ЦСКА е инвестирал в него и е нормално сега да иска, освен да си избие парите, да излезе и на печалба. Ако бях аз на мястото на ръководството, веднага щях да го продам дори и за малко по-ниска от сумата, която те искат. За същите пари щях да взема двама нападатели, които ще са по-качествени от него", допълни легендарният голмайстор.

Ето какво каза агентът на Кайседо

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички