Петър Жеков: Ръководството решава, но и със Стойчо Младенов ще е същата работа в ЦСКА


Петър Жеков: Ръководството решава, но и със Стойчо Младенов ще е същата работа в ЦСКА
Снимка: Ilian Telkedjiev / LAP.bg

6205 0

Легендарният нападател на ЦСКА Петър Жеков заяви пред "Мач телеграф", че не знае какво е накарало ръководството на "червените" за уволни Любослав Пенев, но се съмнява, че със Стойчо Младенов ситуацията ще е друга:

"Ръководството решава дали да смени треньора, но и със Стойчо Младенов е същата работа. Няма да станем шампиони. Вижте как играе Лудогорец, вижте ние как играем. Съмнявам се нещата да се променят много. Не знам какво ги е накарало да сменят Любо Пенев. Сигурно подготовката не е била добра, има много контузени в отбора в момента, може и това да е - не знам", коментира Жеков и добави, че има голяма разлика между чужденците в Лудогорец и тези в ЦСКА:

"Феновете сега се радват, но в края на сезона няма да е така. Даже и втори не виждам как ще станем. Освен Лудогорец, и Локо Пловдив играят по-добре. Загубиха с 1:3 от Лудогорец, но ми харесаха. Така че ако станем трети да хвърляме шапки и да викаме "Ура". Имаме 17 чужденци. И в Разград има много, но са качествени и купени с много пари, докато нашите са свободни агенти, които са изгонени отнякъде, а ние ги прибираме", каза още Петър Жеков.

А как президентът на Славия Венци Стефанов коментира рокадите в ЦСКА - четете тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички