Петров: Никой не ми обясни за акциите на ЦСКА, затова не купих


Петров: Никой не ми обясни за акциите на ЦСКА, затова не купих

1865 0

Стилиян Пeтров разкри причината, поради която не се е включил в кампанията с продажбата на акции на ЦСКА. Бившият национал тръгва за големия футбол именно от "Армията", където игра до 1999 г, когато беше продаден на шотландския Селтик. На такива като него и Димитър Бербатов се очакваше да помогнат, инвестирайки сериозни суми в дялове от клуба.

"Когато започна кампанията с акциите, исках малко повече информация, но не я получих и затова не исках да бъда част от това. Желаех прозрачност, интересувах се какво става, но не го получих", обясни Стенли на пресконференция през родните медии.

"ЦСКА и "Левски" не заслужават това, което се случва с тях в момента. Tрябва да видят къде са сгрешили последните години и да си вземат поуки", посъветва ги бившият халф. "В момента Лудогорец е на светлинни години пред тях. Те успяха да го направят с професионализъм, финансова стабилност и правилно счетоводство“, добави той.

Накрая Петров разказа какво помни от последния си ден в ЦСКА: "Емо Данчев ме издирваше по морето. Нямах пари да си платя сметката на мобилния телефон, а трябваше да ме продават на Селтик".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички