Пенев притеснен от бягството на юношите от ЦСКА


Пенев притеснен от бягството на юношите от ЦСКА

2268 0

„Смятам, че сме имали години на падане надолу, но сме имали много хубави години и на растеж. Мисля, че ЦСКА тръгна добре в първенството, миналата година амбициите също бяха да се изгради боен отбор, но тук малко се преувеличава броят на чужденците", сподели легендата на ЦСКА Димитър Пенев в “Още от деня” по БНТ.

Той гостуваше при Димитър Цонев заедно с Валентин Михов

Според него, растежът и доверието в родния футбол когато има сериозни мачове, като например предстоящият мач в събота с Италия.

“От последните няколко години в нашия клуб има юноши, има и деца”, обясни той. И все пак допълни, че когато трябва младежите да се прехвърлят към мъжкия отбор, тях ги няма (бел. ред.-Вероятно Пенев е имал предвид, че са отишли в други отбори преждевременно).

“За всяка една болест, за всички болни хора трябва да се намери диагнозата”, каза Михов. Според него, в момента, в който и “Левски” и ЦСКА са зле, не трабва да почваме да ги нахокваме.

По негово мнение привържениците на тимовете трябва да видят от тук нататък накъде са. Той заяви, че най-големите успехи на българския футбол са били тогава, когато не е имало акционерни дружества, когато е имало обществена организация с идеална цел.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички