Дучето: Дъното е да паднеш от някого, за да бъде някой седми


Дучето: Дъното е да паднеш от някого, за да бъде някой седми
Снимка: БГНЕС

3046 4

"Дъното е да паднеш от някого, за да бъде някой седми. Искам ЦСКА да играе за първо място, а не да пада от Ботев. Риториката на Томов е, че той никога не е виновен", заяви в предаването "Лице в лице" по БТВ бившият председател на фен клуба на ЦСКА Димитър Ангелов - Дучето.

Според него ЦСКА е "зациклил" от 2008 г. насам, а личното му мнение за Томов не се е променило от тогава.

"Уважавам Александър Чакмаков, Петър Манджуков и Йвайло Инджов, защото дадоха "бели" пари за клуба. Когато говорим за лихви - „Лира инвестмънт” срещу какъв процент лихва дава пари на ЦСКА?  Нито Инджов, нито Манджуков си искат парите от ЦСКА", добави още Димитър Ангелов.

"Според Томов виновни за загубата на лиценза през 2008 г. бяха Левски и БФС. Днес Борислав Михайлов е спасител, виновен за 2008-а вече е Станишев", добави той.

"Нека Томов обясни защо двамата напуснаха. Най-нормалното е да се говори за одит при положение, че всеки ден данните за задълженията са различни. Кой нормален човек ще си набие парите", коментира Ангелов.

"Клубът и държавата трябва да бъдат взети от народа. Всички виновни от 2008-а трябва да си поемат отговорността, включително и наказателната", добави Дучето.

"Нещата с Левски, Ботев и ЦСКА са вързани. Трябва да се разбере, че нещата в държавата трябва да се нормализират. Така ще се нормализира и българският футбол, и българският спорт", завърши Димитър Ангелов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички