Томов: Манджуков и Инджов няма да видят ЦСКА!


Томов: Манджуков и Инджов няма да видят ЦСКА!
Снимка: БГНЕС

2436 2

1 ЦСКА ще получи лиценз;

2 плащаме заплати на играчите утре;

3 Манджуков и Инджов няма да видят ЦСКА!

До 10 дни Стойчо Младенов се връща в клуба! Не казвам на какъв пост.

Треньорското ръководство остава. Треньорите на отбора са обявени, Галин Иванов, неговите помощници и Сашо Борисов

Призовавам Юлиян Инджов, ако е мъж, след като е обещал да подари акциите - нека ги подари на фракциите от фенове.

Това бяха думите на Александър Томов на пресконференция, предвид назрелия скандал на "Армията" с акционерите.

Той обеща, че акциите му ще станат притежание на феновете.

"Бях убеден че споразумението с г-н Инджов  е нещо реално. Миналоседмичната пресконференция бе по тяхна инициатива. Идеята да станат мажоритарни собственици бе тяхна. Вярвахме, че сделката е сериозна. Съгласихме да прехвърля всички мои акции безвъзмезднто, за да осигурят те 3 млн. лв за оцеляването на отбора до края на сезона." сподели основният акционер на ЦСКА.

"Дадоха ни 2 споразумения, но всичко бе разписано. Не е имало никакви претенции за 1,2, 10 милиона лева. Правени са одити и всички служители са помагали в тази насока - има стотици свидетели. Този отказ от сделка е тежко подвеждане. То бе направено в ден, в който трябваше да се платят заплати на футболисти и дни преди края за лиценза", добави той.

"От месеци насам атакате срещу ЦСКА са станали радикални. Виждахме медийни атаки. Знаем кой и как го организира, вие сами се сетете. Не ме интересува кой плаща на медийната агенция, която пише срещу нас, за някакви 4 милиона и за отказ Уорънс Дейвис да подпише документите за сделката", каза още Томов.

То изтъкна, че отборът е бил пробит, но не отделни играчи чрез подкупи, а чрез действието на цял апарат срещу отбора. Отделно Петър Манджуков публично го е атакувал в продължение на 2 седмици, като същевременно са били извадени документи и заплахи и срещу Стойчо Младенов.

"След като си поел анжажимент,  как в последния момент казваш "Баста" и обвиняваш някой друг?", допълни Той. Това е съвместна атака, съгласувана между Инджов и Манджуков.

Целта е била отстраняването на треньора, тежки резултати в следващите мачове, загуба от Лудогорец в директен мач за първото място и провал при плащанията за лицензите в дадените срокове.

"Връщам се по принуда, защото виждам заговор. Имам 2 големи международни проекта, от които с глобален характер. Бях избран и за председател на Социалдемократите, но виждам в поредния опит да се удари по ЦСКА - престъпление. Поел си писмен ангажимент, а след няколко дни се отмяташ и започваш да обвиняваш", обясни още Томов.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички