Пенев определи част от съдиите като "арогантни" и съзря нов заговор срещу ЦСКА


Пенев определи част от съдиите като "арогантни" и съзря нов заговор срещу ЦСКА
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

1177 0

Наставникът на ЦСКА Любослав Пенев даде редовния си брифинг преди двубоя с Левски в събота. Ключовият сблъсък е на Националния стадион „Васил Левски” от 17,15 часа, а главен рефер на мача е Станислав Тодоров. Пенев отново се изказа срещу родните съдии, като част от тях ги нарече "нагли". Освен това, според него, в топ 6 има отбора, които са съюзени и играят срещу "червените".

"Онзи ден (б.р. на двубоя с Ботев Пловдив за Купата) коментаторът казва “дано основната тема не са съдиите”. Първото му изречение е това. Току-що бяхме изпълнили център. Какво повече да коментирам? Пишете смело, коментирайте! Или имате забрана? Дали ще пия шуменско?!Ако трябва ще го сменя с друго. Не искам да се занимавам със съдии и БФС, но няма да спра ако продължават по този начин. Тези пречат. Лошото и жалкото е, че го правят нарочно, с цел. Затова футболът е на доста ниско ниво - и клубен, и национален. Ще уточним какво ще пием - шуменско ли, софийско ли?

Първо трябва да ограничим действията на определени хора, които ръководят мачовете. Да знаят кога се показва и кога не картон. Съгласен съм да се показват, но критерият да е еднакъв. А сега критерият е различен. Има съдии, които се държат много нагло и арогантно, усмихват ти се тъничко и знаят, че няма да отсъстват от терените”, заяви Пенев.

"Не изключвам нито един отбор в борбата. В първата шестица всеки се бори за нещо. Никакво подценяване на никого, а има и отбори, които са съюзени срещу други. Никакво отказване, докъдето имаме сили. Кой е застрахован от загуба? Манчестър Сити с милиардите, не загуби ли онзи ден”, допълни още той.

По-рано се появи информация, че ЦСКА е много близо до привличането на български национал - ето повече подробности.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички