Пенев: Играхме умно, търпеливо и агресивно от първата до последната минута


Пенев: Играхме умно, търпеливо и агресивно от първата до последната минута
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1588 0

Треньорът на ЦСКА Любослав Пенев беше краткословен след страхотната победа на своя тим във финала за Купата на България. Той прекъсна интервюто си с думите, че има ангажимент с отбора и публиката.

"Това е оценката, която е най-важна за нас и за мен като старши треньор на ЦСКА, но най-вече за момчетата и клуба, който представлявам, заяви Пенев, посочвайки с ръка пеещата и скандираща многобройна "червена" публика. - Това направихме - играхме умно, агресивно, за победа, от първата до последната минута. С много търпение нещата се получиха. Не деля играчите си на титуляри и резерви, за мен всички са еднакви".

"Поздравявам нашата прекрасна публика. Този успех е за тях. Доволен съм от представянето ни, мисля, че двата отбора играят един много добър футбол. Тези два тима са сред играещите най-добър футбол в България. Очаквано и заслужено се видя един добър мач", допълни Пенев. На пресконференцията преди мача пък той се ядоса на журналистите. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички