Пенев и екипът му гледали реванша с Ботев до среднощ на „Армията”


Пенев и екипът му гледали реванша с Ботев до среднощ на „Армията”
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

1810 0

Наставникът на ЦСКА Любослав Пенев и щабът са останали на "Армията" дълго след края на реванша с Ботев Пд. Екипът е гледал повторно сблъсъка. "Червените" са изискали записа от телевизията, която го излъчва, буквално няколко минути след последния съдийски сигнал, информира "Тема спорт".

На пресконференцията си след сблъсъка Любо призна, макар и по заобиколен начин, че отборът има трудности, когато съперникът контраатакува: "Допуснатите голове ги отдавам на определени пропуски в нашата игра. Знам къде са - в определени линии и начина, по който не успяваме да изнесем топката.

Оттам, когато отборът е отворен в противниковата половина, при един грешен пас има открадната топка и това предизвиква проблем за нас", каза Пенев. Така, ЦСКА отпадна за втора поредна година на полуфиналите за Купата, а в първенството изостават на 5 точки зад Лудогорец. Вече дори се появиха информации за смяна на Пенев, като от "Армията" са харесали наставник от Първа лига. Ето и повече подробности.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички