Пенев: Ганчев и Инджов са готови още от утре да започнат строежа на стадиона


Пенев: Ганчев и Инджов са готови още от утре да започнат строежа на стадиона
Снимка: БГНЕС

2312 0

Легендарният Димитър Пенев разкри, че шефовете на ЦСКА Гриша Ганчев и Юлиан Инджов са готови още утре да започнат строеж на нов стадион на мястото на "Българска армия", стига да получат нужните разрешения.

"Бях на "Армията", когато мина комисията, изготвяща оценката (б.р. - 32,3 млн лв. за "Армията" и Панчарево). Сериозни хора бяха. Доста проблеми имаше. Наблюдаваха, записваха - течове, едикакво си. Но това е нормално, през стадиона са минали много поколения вече. Тази проверка си беше централна - назначена от спортното министерство, от общината.

Всички бяха единодушни в това, което видяха. Нормално е да се започне нов стадион. Има нужда от обновяване. Най-добре си знаят г-н Ганчев и неговият партньор г-н Инджов. На 50% да им се разреши, малко аванс да им се даде, и още утре ще го започнат стадиона, те са готови. Всички трябва да искаме да се строи нещо ново. Няма значение дали сме от ЦСКА, Левски или Славия. Всички сме единодушни, че са ни необходими модерни стадиони. Трябва да се помага на футбола", заяви Пенев пред "Тема спорт".

Относно намалението на заплатите: "Това си е решение на ръководството. Те си преценяват и знаят най-добре сметките, отношенията, разноските. Лошото е, че загубените пари в тези месеци няма да си ги върнем после и на 50%, след като един от най-големите занаяти в света - футболът, не се практикува. Хубавото за ЦСКА е, че си има невероятни спонсори в лицето на Ганчев и Инджов. В момента можеш само да чакаш. Трябва да се научим да чакаме".

Наскоро пък се появи информация, че нападателят на тима Али Соу може да лъже за възрастта си - ето повече подробности.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички