ЦСКА орязва заплатите в отбора


ЦСКА орязва заплатите в отбора
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

1905 0

Отборът на ЦСКА обмисля да намали бюджета за заплати на своите футболисти от следващия сезон съобщава „Тема спорт“. Причината е, че клубът ще претърпи сериозни финансови загуби по време на пандемията от коронавирус подобно на всички останали тимове от родния елит.

Бюджетът за следващия сезон ще се изясни, когато приключи настоящият, като на този етап не се очаква първенството да бъде подновено по-рано от началото на месец юни. ЦСКА ще последва примера на другите водещи клубове у нас Лудогорец и Левски, където също се очаква бюджетът за заплати да бъде намален дори и в по-големи размери. Очаква се част от парите, които ще бъдат спестени, да отидат за реконструкция на стадион „Българска армия“.

„Армейците“ вече започват да мислят и за селекцията по време на летния трансферен прозорец. Целта пред отбора ще бъде да се привлекат повече български футболисти, с което да се изгради солидно ядро от родни играчи в тима. През последните години ЦСКА неуспешно опита да привлече български таланти като Тодор Неделев от Ботев Пловдив и Мартин Минчев от Черно море. Очаква се и бройката на чужденците в тима да намалее. А ето кои са трите основни трансферни цели в отбора за следващия сезон.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички