Пенев: ЦСКА ще отбележи 2 гола на Лудогорец


Пенев: ЦСКА ще отбележи 2 гола на Лудогорец

842 0

Легендата Димитър Пенев очаква ЦСКА да вкара два гола на Лудогорец в събота и най-сетне да победи шампиона. Мачът е на 1 април, ден на лъжата.

„Мисля, че два гола ЦСКА ще отбележи и дано не допуснем грешки, за да победим”, прогнозира треньор №1 на XX век за клубния сайт на ЦСКА. 

„След успеха на националния отбор настроението се повдига най-вече на феновете. Феновете с нетърпение очакват този мач. Има какво да си връщаме на Лудогорец. Мисля, че последния месец има добра настройка нашият отбор. Наскоро видяхте и базата на контролата с Монтана. Това е един мач, който ще бъде с желание най-вече от страна на самите футболисти да се изявят. Първият срещу третия. Надявам се, че след добрия мач на националния отбор, всички тези футболисти, които ще излязат на терена на „Армията” ще искат да се изявят. Важно е да спазват указанията на треньора и с подкрепата на нашите фенове трябва да има вече една победа. С един успех дори минимален. Половин гол, но да бъде на наша страна”.

„Ако ги лъжем, успешно да ги лъжем с топката, а приказките да останат за след мача. Вярвам, че ще имаме възможност да си върнем за загубите срещу Лудогорец от последните години. Имаме възможност, имаме и сили. Няма проблеми в състава. Сега са всички налице. Една добра конкуренция и добра дисциплина на самия терен”, оптимист е Пената за първоаприлското дерби.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички