Димитър Пенев: ЦСКА ще играе, Левски ще се боричка - само това могат


Димитър Пенев: ЦСКА ще играе, Левски ще се боричка - само това могат

1610 0

Легендата на ЦСКА Димитър Пенев ще бъде сред ВИП посетителите на "Васил Левски" днес. Той ще заеме място в специалната ложа в сектор В.

Вчера той се разходи на "Армията" в ранния следобед. Пената не остана дълго, но пък веднага бе атакуван от фенове, които поискаха снимки с него или просто да си поговорят преди дербито.

Ето какво каза той по темата пред "Тема Спорт":

"Първите два пролетни мача са повод за оптимизъм в ЦСКА - хареса ми играта срещу Черно море и Берое, макар и да не може да се каже същото за Ботев. Отборът ми се струва по-добър спрямо есента, но това срещу Левски, разбира се, няма никакво значение. Притесняват ме малко старите им номера на "сините" - този бил контузен, онзи бил контузен. Тези сме ги гледали много пъти, преди всяко дерби ги играят тези игри. Според мен ще ги вдигнат почти всички травмирани", каза той.

"На терена ще е трудно, но за мен ЦСКА има предимство откъм качества. Логично е да очакваме успех в червено, за това се надяваме всички, които обичаме клуба. В дербито ЦСКА ще играе, а Левски ще се боричка. Само това може да направи съперникът. Ако тръгне да мери сили, няма шанс. Отборът на ЦСКА е добър, бяха взети интересни футболисти през зимата, а и се вижда, че представянето е по-стабилно спрямо есента. Има позитивни сигнали", добави Пената.

ДЕРБИТО МОЖЕ ДА СЛЕДИТЕ НА ЖИВО В SPORTLIVE.BG

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички