Патриархът благослови ЦСКА, но лошият късмет не спира


Патриархът благослови ЦСКА, но лошият късмет не спира
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

1127 0

Българският патриарх Неофит благослови ЦСКА. Думите му бяха съобщени от отец Ангел Ангелов, протосингел на Софийска митрополия. Това стана по време на пускането на новия сайт на клуба.

За по-малко от 24 часа се регистрираха над 6000 потребители в платформата, която обединява всички клубове с марката на “червените”.

Предадени бяха и специални поздрави от президента Румен Радев, който преди изборите призна, че е привърженик на “червените”. Ще бъдат пуснати и специални карти, които дават достъп до телевизията, отстъпки при покупки във фенмагазина и различни вериги.

Подробностите за тях ще станат ясни до края на седмицата. Централният нападател на “червените” Преслав Йорданов отпадна от групата за столичното дерби със “Славия”, след като има болки в адукторите, които се появили след мача на националите с Беларус.

Преслав дебютира в държавния тим през второто полувреме. В групата попада и вратарят Анатоли Господинов, който се е възстановил от свирепото влизане на юношата на “Левски” Роналд Донев по време на тристранния турнир, който бе в паузата на световните квалификации. Тогава той загуби зъб и имаше комоцио.

Третият отсъстващ е Рафа Перес, който е наказан. Победата е задължителна, за да може тимът да се върне поне в тройката на класирането, oтбелязва "24 часа". Шансовете за титлата са минимални, след като ЦСКА вече изостава на 10 точки от “Левски” и “Лудогорец”, които ще се борят за първото място.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички