Венци Стефанов отново култов: Мечтата на идиота е Славия да даде мача на ЦСКА


Венци Стефанов отново култов: Мечтата на идиота е Славия да даде мача на ЦСКА
Снимка: БГНЕС

1624 0

"Славия излиза честно срещу ЦСКА-София", гарантира босът на "белите" Венци Стефанов, напук, че мачът беше изваден от тиража на някои заложни къщи.

Двата отбора излизат в събота на националния стадион, като славистите са символични домакини.

"Вижте, да даде Славия мача на ЦСКА-София е мечтата на идиота! Това няма как да стане. Нищо повече няма да кажа за мача, знаете също така, че преди мачове спрях да говоря", изригна Венци Стефанов пред "7 дни спорт".

"Но искам и друго да кажа, настана време разделно във всички сфери на държавата. Не може ние да сме изряден клуб и никой с нищо да не ни помага, а на такива с проблеми и милиони задължения да се дава рамо. И във вашия бранш е страшно", отклони се още Венци Стефанов.

"Не може разни журналисти, редактори и собственици на различни издания и сайтове цял живот да се навеждат да пишат глупости, а това да не им носи последствия. Време е вече да има осъдени. И по наш адрес непрекъснато чета и слушам тъпотии. Искам да напишете, че дойде времето и за честните журналисти и медии. Така че това е краткият ми коментар за всичко", завърши босът на Славия.

Засега в лагера на "белите" няма сериозни проблеми с наказани и контузени футболисти. Славия ще играе за премии по клубния правилник.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички