Разкол в ЦСКА, Йорданеску иска да изолира Стойчо Стоилов


Разкол в ЦСКА, Йорданеску иска да изолира Стойчо Стоилов

1623 0

Наставникът на ЦСКА Едуард Иорданеску е поискал от шефовете на клуба да издействат забра­на  на директора Стой­чо Стоилов да влиза в съблекалнята, твърди „Меридиан Мач".

Румънският специалист е стигнал до странната молба, заради разразил се екшън след загубата от на "червените" от Лудогорец в Разг­рад с 1:2.

Тогава Стоилов е нахлул в  съблекалнята и се разкрещял на Йорданеску пред целия отбор. Той го нахо­кал както за избра­ната тактика в мача, така и за смените.

„Докато не покажеш, че си треньор, ще слушаш каквото ти казвам аз", викал на Йорда­неску, който мълчал като първокласник", гласи информацията.

Синът на румънска­та легенда Ангел Йорданеску не искал Стоилов да уронва престижа му пред играчите и за това се надявал да издейства подобна „ограничителна за­повед" от собственика на ЦСКА Гриша Ганчев.

Преди 5 години тогавашният тре­ньор на Литекс Любо Пенев пък бе по­искал забрана Стой­чо Стоилов да при­съства на трениров­ките на тима.

Спооре някои спекулации, иманно заради конфликт между двамата тогава Гриша Ганчев набързо пусна Пенев да поеме националния отбор.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички