Паро Никодимов: Саша Илич е на прав път, но и играчите трябва да покажат класа


Паро Никодимов: Саша Илич е на прав път, но и играчите трябва да покажат класа
Снимка: Ilian Telkedzhiev / Lap.bg

3519 0

Легендата на ЦСКА Аспарух Никодимов вярва в качествата на Саша Илич и в успехите му като треньор на тима. Човекът, водил "червените" в много славни европейски битки, очаква и футболистите на сърбина да покажат качества, за да успеят като отбор.

"Oтборът на ЦСКА има бъдеще в евротурнирите с треньора Саша Илич и ако футболистите покажат класа и постоянство, това може да отвори вратите на клуба пред участие в груповата фаза на Лига на конференциите", заяви Паро пред "България Днес". Думите му изглежда са казани преди загубата от Сейнт Патрикс снощи в Лига на конференциите.

"Сега е моментът футболистите на ЦСКА да покажат, че заслужават да бъдат част от голям клуб. В тези срещи се кове както авторитетът на играчите, така и финансова стабилност. Когато в касата влязат пари от УЕФА, това цялостно променя ситуацията. Не може ръководството само да дава на футболистите, а да не получава", продължава именитият треньор.

"Сега е нужно пълно себераздаване на всеки един, който носи червената фланелка. Когато нашето поколение се състезаваше по терените и в България, и в Европа, треньорите имаха непогрешим критерий. От десет мача седем трябваше да изиграеш на отлично равнище, в два да си много добър и в една среща може и да си със средна оценка", категоричен е Никодимов.

"Абсолютно същото важи и сега. Футболистите на ЦСКА трябва да изиграят поредица от силни мачове, за да се докажат, и тогава може да се говори, че имаме отбор. Саша Илич е на прав път, но има още много да върви по него", вярва легендата. А ето защо ЦСКА загуби снощи, според Илич.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички