Паро Никодимов пожела ЦСКА да смени Ел Маестро с Любослав Пенев


Паро Никодимов пожела ЦСКА да смени Ел Маестро с Любослав Пенев
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

4416 0

Един от най-успешните треньори, работили в ЦСКА - Аспарух Никодимов, направи анализ на част от последните събития около "червените".

Никодимов анализира случващото се в ЦСКА

Пред "Тема Спорт" легендата коментира историческото закупуване на Матиас Фаетон, който през лятото се превърна в най-скъпия футболист, привличан на "Армията". За него бяха платени близо 3 милиона лева, а това се струва налудничаво на Никодимов. 

Ветеранът не разбира как толкова пари биват плащани за такъв играч, а във връзка с Ел Маестро увери, че е дошло време да бъде сменен. Никодимов предложи българин на ръководството на ЦСКА. 

Мнението на Никодимов

"Как Фаетон ще струва 1.5 милиона евро? Значи според днешните цени Христо Стоичков не трябваше да го даваме за по-малко от 100 милиона! Но трябва и много работа и от футболистите, и от треньорите. Не знам ние по-съзнателни ли бяхме, разделяхме ги на няколко групи, тренирахме ги индивидуално, само за да се развиват. 

Нужна е някаква промяна. Да се вкара малко стрес в тази съблекалня. Защото в момента нищо не се случва. Поведението на сегашния треньор е като на мишка в брашно все едно не знае какво става. Убедил съм се, че имаме по-добри наставници. Може и да ме обвинят, че съм се вманиачил, но според мен Любо Пенев много по-добра работа ще свърши от този човек", категоричен е Никодимов. 

Вижте служител на БФС какво прогнозира във връзка с Ел Маестро и потенциалното му уволнение...!

Още: Николай Киров - най-успешният за Арда, който доведе до драма в ЦСКА, но с друг отбор (ВИДЕО)

Българин, за когото нямаше място в ЦСКА: Ако се изправя срещу тях, ще вкарвам голове

Последният кръг в Първа лига е най-грубият от началото на сезона, само в един досега не е гонен играч

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички