Българин, за когото нямаше място в ЦСКА: Ако се изправя срещу тях, ще вкарвам голове


Българин, за когото нямаше място в ЦСКА: Ако се изправя срещу тях, ще вкарвам голове
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

19479 0

Един от младите перспективни футболисти на ЦСКА Марк-Емилио Папазов отново бе отдаден под наем в Хебър Пазарджик. Той се върна за втори временен престой при Любослав Пенев в клуба, след като нямаше да получава достатъчно игрови минути при "армейците" и те решиха да го отдадат, за да трупа практика.

Самият Папазов обаче е пределно мотивиран да се утвърди при "червените" и призна, че за него би било страхотно да играе с Фернандо Каранга на върха на атаката. 20-годишният атакуващ футболист се изказа доста ласкаво за бразилеца.

Марк-Емилио Папазов се надява да води атаката на ЦСКА редом до Каранга

"Надявам се да си спечеля титулярно място в ЦСКА, разбира се. Първо обаче имам работа с Хебър и чак след това ще мисля за завръщането. Да играя заедно с Фернандо Каранга на върха на атаката би било страхотно. Успяхме да се засечем на лагера в Турция.

Още: ЦСКА не уволнява Нестор Ел Маестро само поради 1 причина?

Марк-Емилио Папазов се надява да се утвърди в ЦСКА

Той дойде в края на подготовката и все още влизаше в ритъм, затова тренираше отстрани. Неговите качества са безспорни. Головият му нюх. Дори само с гледане на тренировки можеш да се научиш от него на някои неща" - сподели Папазов пред nostrabet.

Младокът заяви, че винаги тайно ще подкрепя ЦСКА и че се надява Хебър и "армейците" да се разминат за Купата на България. Все пак е категоричен, че е професионалист и че ако срещне "червените", ще трябва да им вкарва голове.

"Трудно е да се посочи едно нещо, защото в българския футбол има съвкупност от проблеми. За мен, българите от школите трябва да бъдат налагани независимо дали първоначално има колебания. С мачовете постепенно ще се натрупа опит и отборът ще стане по-силен. Нека има и чужденци, разбира се, но българите трябва да са повече.

Пожелавам титла на ЦСКА, а за Купата... ако се срещнем, ще е сложно (смее се). Аз съм професионалист и мога да играя срещу всеки един отбор, но винаги тайно ще подкрепям ЦСКА. Ако се изправим срещу тях, ще трябва да вкарвам голове, няма как" - завърши Папазов. 

Още: От Offenders посочиха разликите около ЦСКА и какво ще сторят срещу ръководството

Когато младокът бе отдаден под наем, в клуба бе препълнено от нападатели, но не такъв е случаят в момента. А за Купата на България ЦСКА ще трябва да се справя без наказания Каранга - има два варианта за заместник.

ЦСКА изкара късмет с наказанието на Фернандо Каранга: Още десетима го отнасят

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички