Паро: Бих назначил млад треньор в ЦСКА, веднага


Паро: Бих назначил млад треньор в ЦСКА, веднага

2135 0

Бившият треньор и спортен директор на ЦСКА Аспарух Никодимов коментира последните събития на стадион "Българска армия" пред "Меридиан мач".

Как оценявате напускането на Стойчо Младенов в такъв момент?

- Така е решил Стойчо Младенов и си е тръгнал. В такъв момент не е добре да се сменя треньорът. ЦСКА е институция и подобни варианти са прекалено рисковани.

Според вас кой е най-оптималният вариант за треньор?

- За ЦСКА трябва добър треньор. Аз бих рискувал с назначаването на млад наставник. Бих го назначил веднага, колкото и да е напечено. Въпросният човек трябва да влезе в обстановката и постепенно да разкрие вижданията си.

Как ще се справят с предизвикателството Юлиян Инджов и Петър Манджуков?

- Не ги познавам Инджов и Манджуков. Щом се справят с такъв едър бизнес, не вярвам да имат проблем с ЦСКА. Един футболен отбор си е чист бизнес и за това не би трябвало да имат сериозни трудности. По спортно-техническите въпроси се нуждаят от специалист в тази насока, който да ги съветва.

Къде ще завърши ЦСКА в края на сезона?

- Предполагам, че ЦСКА ще остане в тройката. Въпросът е да се разберат и обединят. През есента в някои мачове показаха, че имат потенциал. По принцип другите отбори от шестицата са под нивото на ЦСКА. Само Лудогорец е класа. Ако "червените" продължат с кризата, може да бъдат изместени от второто място, но не ми се вярва.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички