Джеки: Щом Радуканов води ЦСКА, и портиерът може


Джеки: Щом Радуканов води ЦСКА, и портиерът може

2504 1

Бившият защитник и легенда на ЦСКА Георги Димитров-Джеки коментира последните събития на стадион "Българска армия" пред "Меридиан мач".

Как оценявате напускането на Стойчо Младенов в такъв момент?

- Това беше най-нормалното нещо. Трябваше Стойчо Младенов отдавна да си е тръгнал. По-лошо няма как да стане. Футболистите му слушаха глупостите и вдияхте какво се случи. Ревеше, че бившите юристи не трябвало да си получават заплатите, а сега той какво ще прави?! Младенов е един мерзавец и не знам как го търпят да си тръгне само един ден преди мач. ЦСКА да не прави циркове да разследва играчите. Тоя Пурко и господин за един ден са пълни демагози. Да не ни пускат номерата за нула лева, платени за трансфери.

Според вас кой е най-оптималният вариант за треньор?

- Това е ЦСКА и винаги трябва да е човек, отдаден на каузата. След като Милен Радуканов води отбора, значи всеки може да сложат. Портиерът също е кандидат. Половината дето ги спрягат, нямат лицензи. Не може на "Армията" да избират случайни хора, трябва уважаван човек.

Как ще се справят с предизвикателството Юлиян Инджов и Петър Манджуков?

- Тези хора не ги познавам и не мога да коментирам как ще се представят. Александър Томов беше дъното, и за всички, които са врагове на ЦСКА, беше добре. Венци Стефанов го каза - ново заведение със стари работници не става! Макроикономистът и спасителят говореха само едно и също. Не знам кой олигофрен им пишеше декларациите.

Къде ще завърши ЦСКА в края на сезона?

- Където и да свърши ЦСКА в края на първенството, няма да е по-назад от шестото място. Важното е, че някои хора вече ги няма. Изгониха ги преди години с камъни, а те пак се върнаха. Що за лицемерие е това? Палваха в мътни води, а били спасители.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички