Пардю: Още не сте видели моя ЦСКА


Пардю: Още не сте видели моя ЦСКА
Снимка: Getty Images

2407 0

Треньорът на ЦСКА Алън Пардю говори след последния мач от сезона срещу Черно море, който завърши с нулево равенство. Англичанинът коментира както срещата, така и изминалия сезон, а не пропусна да коментира и расисткия скандал в четвъртък.

"Никога в моята треньорска кариера не ми се е случвало в едни мач да се наложи да сменя всеки един от футболистите в защитната четворка. Въпреки това се борихме в мача, но не достатъчно. Дадохме шанс на различни футболисти, опитахме нова формация, а целта беше да експериментираме в тази среща. Иначе относно сезона – този отбор имаше доста силен първи полусезон, а вторият не беше добър - за никого не е тайна", заяви Пардю.

"Когато бях назначен за мениджър имахме доста проблеми и не беше лесно. Футболистите се бореха, но съм наясно, че това бе слаб полусезон за ЦСКА. Тази почивка, която ще имаме – две седмици и половина, ще е много кратка. Няма да успеем да направим трансферите, които ние искаме през нея. Не трябва да забравяме, че ни липсват някои ключови футболисти. Има играчи, които въобще не се тренирали при мен. Искам да подчертая, че клубът играе на много по-ниско ниво от възможностите си", продължи англичанинът.

"Всички тези конспиративни теории около тези футболисти са пълни глупости. Всеки един от тях дава всичко от себе си, няма значение от цвета на кожата му, от националността му и т.н. Нещата, които се случиха в четвъртък – такъв вид расистки обиди спрямо играчите, за мен са недопустими и много грозни. Трябва да вдигнем ЦСКА и да сме единни – футболисти, ръководство, фенове и се надявам всички да работят в тази посока", добави специалистът. 

"Трябва да създадем отбор, с който да се гордеем. Аз нямах представа, че ще ръководя тима и част от футболистите, които са в състава, са по пожеланието на бивши треньори. Истината е, че още не сте видели моя ЦСКА, защото нямах възможните инструменти, с които да покажа моя стил на игра. Сега ще се работи върху селекция и тепърва ще видим", завърши наставникът.

Ето как се разви мачът между Черно море и ЦСКА!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички