От провал в ЦСКА до атака на Шампионска лига: Звезда търпи развитие


От провал в ЦСКА до атака на Шампионска лига: Звезда търпи развитие
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

4241 0

Името "Брадли Мазику" със сигурност още отеква в съзнанието на привърженици на ЦСКА, след като остави добри впечатления между 2019 и 2022 г. на "Армията" по левия фланг. 

Очаквано, той пожела да напусне родния футбол след 3 години и над 100 изиграни срещи за 31-кратните шампиони, с които достигна до груповата фаза в Лига на конференциите и с изявите си се прочу извън България.

Една година в Гърция

Последва трансфер под формата на свободен агент в съседния гръцки Арис, който обаче напуска след 35 двубоя и само един сезон. Причината е, че съвсем скоро ще заиграе в още по-елитно първенство - швейцарското.

Близо до Шампионска лига

Преди броени часове стана ясно, че конгоанецът с френски паспорт се превръща в първото лятно попълнение на Сервет, който с второто си място в крайното класиране ще атакува груповата фаза на Шампионска лига.

Не става ясно още дали е платена и в каква форма трансферна сума за левия бек от страна на швейцарците, но парафира с клуба за 2 години. 

Вижте кои футболисти на ЦСКА ще са аут за началото на Първа лига!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички