От ПФЛ разясниха всичко около билетите за феновете на финала за Купата на България


От ПФЛ разясниха всичко около билетите за феновете на финала за Купата на България
Снимка: Официален сайт на Локомотив Пловдив

1682 0

От Българската професионална футболна лига доразясниха всички останали детайли за билетите за финала на Купата на България между отборите на ЦСКА и Локомотив (Пловдив). Освен това, благодариха на държавата, че е позволила да присъстват повече привърженици по трибуните.

"Ръководството на БПФЛ благодари за решението на министър-председателя Бойко Борисов, министъра на младежта и спорта Красен Кралев, министъра на здравеопазването Кирил Ананиев и Националния оперативен щаб за допускане на по-голям брой зрители по трибуните. Опазването на здравето на хората остава приоритет за нас като организатори на събитието.

Отборът на ЦСКА получава три хиляди билета за сектор "А" на цена 20 лева и три хиляди билета за сектор "Г" на цена 12 лева. По настояване на "армейците", клубът сам ще извърши продажбата и дистрибуцията на своите пропуски.

Отборът на Локомотив Пловдив получава три хиляди билета за сектор "В" на цена 20 лева и три хиляди билета за сектор "Б" на цена 12 лева. Специално за пловдивчани билетите ще се продават на касата на EVENTIM пред сградата на Общината и в Информационен център "Старинен Пловдив" - споделиха от футболната лига.

Билетите за двубоя са разпечатани през ред и през едно място. Ще бъдат отворени максимален брой блокове, а на всички входове зрителите ще получат предпазна маска. Междувременно, стана ясно, че от БФС ще разследват двубой от Първа лига.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички