От ЦСКА изразиха готовност за Рома, показаха екипите (СНИМКА)


От ЦСКА изразиха готовност за Рома, показаха екипите (СНИМКА)
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

1405 0

ЦСКА завършва своето участие в Лига Европа и макар кампанията да бе разочароваща и тимът да си е гарантирал последното място в групата, то "червените" могат да запишат запомнящ се успех в края, който да повдигне сериозно духа им. Те се изправят срещу Рома, а ето какво написаха на официалния си сайт часове преди сблъсъка:

"Националният стадион "Васил Левски" e готов да приеме тази вечер в 19:55 часа последния двубой на ЦСКА от група "А" на Лига Европа срещу италианския гранд Рома.

Делегатът на срещата - Крис Белон от Белгия, инспектира за последно подготовката за двубоя и обяви, че всичко е готово за важния сблъсък на виртуалната техническа конференция тази сутрин. Срещата ще се играе пред празни трибуни заради пандемията от коронавирус. Това е десети мач за календарната 2020 година в евротурнирите за армейците, които до момента записаха 4 победи, 2 равенства и 3 поражения.

ЦСКА ще играе в изцяло червен екип, а футболистите на Рома ще бъдат с бяла екипировка. Нашият вратар ще бъде с жълто облекло, а стражът на противника ни - със зелено.

Четиримата съдии на евромача са от Босна и Херцеговина - Ирфан Пелито (главен),Сенад Ибрисимбегович (първи асистент), Давор Белио (втори асистент), Харис Калианас (четвърти), а Хаим Яков от Израел ще изпълнява функциите на съдийски наблюдател.

УСПЕХ, АРМЕЙЦИ!".

А легендарният Христо Стоичков спази традицията и надъха ЦСКА преди мача с Рома.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички