В Италия отписаха ЦСКА: Рома излиза срещу най-слабия домакин в Лига Европа


В Италия отписаха ЦСКА: Рома излиза срещу най-слабия домакин в Лига Европа
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

1545 0

Медиите в Италия не предвиждат някакви проблеми за Рома в гостуването на ЦСКА в четвъртък. Двата отбора се изправят един срещу друг в последен мач от Група А на Лига Европа, а преди него всичко около тях е ясно - „вълците“ са първи в групата, „червените“ - последни.

Именно заради това се очаква римляните да дойдат без доста от титулярите си в София, но това няма да е проблем за тима, сигурни са на Ботуша. Според италианските медии ЦСКА е най-слабият домакин в груповата фаза на турнира, пише "Мач Телеграф". „Червените“ са в серия от 7 загуби вкъщи, която е стартирала през 2009 година и продължава до ден днешен.

„Армейците“ са загубили последователно в София от Базел (0:2), Рома (0:3), Порто (0:1), Рапид Виена (0:2), Бешикташ (1:2), Клуж 0:2 и за последно Йънг Бойс (0:1). Това е рекордна серия в историята на целия турнир Лига Европа. Също 7 поредни загуби има и норвежкият Розенборг, записани между 2017 и 2019 година. Отделно в Италия припомнят, че ЦСКА е единственият отбор в настоящите групи на турнира, който все още не е вкарал гол. А наставникът Бруно Акрапович е оставил "на изчакване" голямата си мечта заради ЦСКА.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички