Бруно Акрапович надъхва нападателите на ЦСКА с видеа на Христо Стоичков


Бруно Акрапович надъхва нападателите на ЦСКА с видеа на Христо Стоичков
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

1151 0

Наставникът на ЦСКА Бруно Акрапович разкри преди двубоя с Рома в Лига Европа, че надъхва играчите си с видеа на клубната легенда Христо Стоичков. По този начин треньорът се опитва да вдъхне кураж най-вече на нападателите на отбора, които все още нямат отбелязан гол в Лига Европа.

Попитан дали има напрежение в отбора от факта, че "червените" са без гол в групите на Лига Европа, Акрапович обясни, че работи в тази насока и се опитва помогне на нападателите да започнат да бележат. За целта той им пускал видеа на Стоичков, на които Камата бележи голове с червената фланелка.

По отношение на предстоящия мач с Рома, Акрапович заяви: "Гледах първия мач на ЦСКА с Рома. Отборът изигра добър мач. Ще опитаме да играем футбол. Моето голямо желание е да вкараме гол. На някои позиции имаме повече играчи. Момчетата изиграха много мачове и някои се нуждаят от почивка.

Доволен съм, но ще променим някои неща, за да има свежест в отбора. Ще видим утре кой как се чувства. Ако някой не се чувства добре, ще получи почивка. Знаем какви са проблемите на Кейта. Не е хубаво за играчите, че още не са вкарали гол. Помислих как нещата да станат по-добре. Въпрос на време е да вкараме и в Европа", добави Акрапович.

Двубоят между ЦСКА и Рома е в четвъртък от 19.55 часа, като ще можете да го проследите НА ЖИВО в SportLive.bg

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички