От Черно море недоволстват от съдията срещу ЦСКА, качиха ВИДЕО с претенции


От Черно море недоволстват от съдията срещу ЦСКА, качиха ВИДЕО с претенции
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

668 0

От Черно море са останали недоволни от съдийските отсъждания по време на мача с ЦСКА от Първа лига, спечелен от "армейците" с 1:0. Варненци смятат, че съдията не е показвал еднакъв критерий и качиха видео с няколко нарушения на Тибо Вион, твърдейки, че е трябвало да бъде изгонен. Публикуваме написаното на официалния сайт на Черно море оплакване без редакторска намеса:

"Съдията Радослав Гидженов демонстрира странен критерий за показване на картони в двубоя от 18-ия кръг на efbet Лига между отборите на ЦСКА и Черно море. Главният рефер предупреждаваше официално футболистите на двата отбора по различен начин, като на моменти правилата на футболната игра сякаш не съществуваха. “Моряците” бяха декорирани в жълто за най-малкото, докато нарушенията на играчите на домакините бяха подминавани с лекота.

Спестяването на картони във въпросния мач бе очевадно, като на моменти дори накъртващо. Обикновено сме свикнали срещу Черно море да се показват официални предупреждения в ситуации, в които вече няма как да се спести картон, докато преди това и още повече след – всичко остава в графата “невидял”.

Ето някои от фауловете на само един футболист на ЦСКА – Тибо Вион, които Гидженов не посмя да декорира в жълто. Може би защото трябваше да прати френския футболист под душовете много преди края на срещата на “Българска армия”.

Междувременно почти 2-метров бранител ще подпише с ЦСКА съвсем скоро.

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Бокс


Светът вече уважава Кубрат, но у нас не му позволихме да празнува

През седмицата, която отмина, българите правеха най-активно две неща, по-активно и от дезинфекцирането....

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама