Най-после! ЦСКА официално откри своя нов клубен уебсайт (СНИМКИ)


Най-после! ЦСКА официално откри своя нов клубен уебсайт (СНИМКИ)
Снимка: CSKA.BG

2199 0

ЦСКА допусна тежка загуба от румънския Сепси в първия мач от втория квалификационен кръг на Лигата на конференциите помежду им. "Армейците" отстъпиха с 0:2 на стадион "Българска армия" четвъртък вечер.

31-кратните шампиони разочароваха силно препълнените от над 12 000 запалянковци сектори "А" и "В", както и всички останали "червени" привърженици пред екраните.

Чакането приключи!

Часове по-късно, макар и частично, ръководството на родния гранд опита да се реваншира на своите фенове с дългоочаквана новина, а именно - новият уебсайт на тима официално е факт.

Рано сутринта от Борисовата градина бе пуснат обновената до неузнаваемост интернет страница, която ще цели да информира и забавлява регистриралите се близо 150 000 привърженици, както и да набере нова аудитория.

"Армейците" все още не са обявили официално новината за новата придобивка, което загатва, че по нея все още текат финални дейности. За това свидетелстват и част от функциите, които все още не са налични. Уебсайтът се отличава с красив дизайн, компактни опции и секции, най-любопитните сред които такива за история, клубна телевизия, академия, фен магазин и други.

ТУК може да видите новия онлайн дом на "червените".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички