Оставка ли? Ел Маестро се подигра с феновете на ЦСКА и им отговори с 5 думи


Оставка ли? Ел Маестро се подигра с феновете на ЦСКА и им отговори с 5 думи
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

7089 0

Старши треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро говори след слабото представяне срещу Локомотив Пловдив и поражението с 1:2. Още първият въпрос към него бе как ще коментира виковете и призовете за оставка от страна на привържениците.

ИЗНЕНАДА: Ел Маестро ПРИКЛЮЧИ с ЦСКА! Най-желаният от феновете го заменя - НЕ Е Белчев!

Ел Маестро вбеси феновете на ЦСКА още повече

Той обаче отговори с пет думи, които несъмнено ще вбесят още повече феновете. А именно - че не му е на нивото. "Няма да коментирам. Не е на моето ниво" - бе точният изказ от специалиста!

След което той коментира самата среща: "Очевидно изиграхме много слаб мач, беше трудно да разпозная моя отбор. Мисля, че видяхме промяна, но само в желанието, не и в качеството. Това не е времето, в което да бъдем негативно настроени, защото футболът не стопира. Не можем да си върнем трите точки, но трябва да спечелим дербито и чрез успеха да се реваншираме за представянето си днес.

Няма да има време за радикални победи. Направихме някои нехарактерни и скъпо струващи грешки и в защита, и в нападение. Не мога да обясня защо бяхме така днес. Не може да бъде така и в неделя (бел. ред. срещу Левски) и няма да бъде" - продължи той.

Ел Маестро иска да остане в ЦСКА

След това бе запитан дали ще стиска палци на Левски срещу Лудогорец и кой е най-добрият резултат за ЦСКА от мача в Разград. А отговорът му бе:  "Трябва да се фокусираме върху себе си. Разбира се, че ще гледаме този мач, но от гледна точка това да анализираме следващия си опонент".

Последва въпрос дали е сигурен, че ще изведе ЦСКА срещу Левски предвид желанието на феновете, на което отговори: "Мотивиран съм както винаги, много щастлив съм тук. Извинявам се за слабото представяне. Ще дам всичко от себе си да спечелим дербито в неделя.

Моята работа е да предам всичките си знания и цялата си енергия, когато ходя на работа. Ще го правя всеки ден, докато ми се позволява.

Вижте повече за слабата игра от "червените" и дизастъркласа срещу Локомотив Пловдив: ЦСКА бе безобразен преди мача с Левски (ВИДЕО).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички